Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sinä olet arvokas!

 

Elämässä on monenlaisia vaiheita, toisinaan on tarpeellista pysähtyä käymään läpi omaa elämäntarinaansa. Sielunhoitoterapia on hyvä apu esim. masennuksessa, ahdistuksessa, itsetunto-ongelmissa, työuupumuksessa, ihmissuhdeongelmissa, kriiseissä, tunne-elämänongelmissa tai kristityn kasvun tueksi.

 

Hinnat:

43€/45min Vastaanotto Rovaniemellä ja Ylitorniolla

35€/45min Etä-yhteyden kautta

23€ ryhmäterapia (voidaan toteuttaa kun osanottajia on vähintään 4 ) Kysy lisää!

Myös kotikäynnit mahdollisia, joissa kilometrikorvaus 0,30€/km.

 

Varaa aika numerosta: 0445024794 tai laita viestiä, joko alla olevalla lomakkeella tai osoitteeseen: marjo.keranen@jes61.fi

 

Millaista sielunhoitoterapia on?

Sielunhoitoterapia on kristillisiin arvoihin perustuvaa auttamista, jossa tärkein kirja on Raamattu ja Pyhä Henki työnohjaajana. Pyritään armon todentumiseen, toivon löytymiseen ja rakkauden mahdollistumiseen.

Sielunhoitoterapeutilla on vaitiolo velvollisuus. Ensisijaista on asiakkaan kuunteleminen ja hänen tarpeidensa huomioiminen. Sielunhoitoterapeutti ei neuvo asiakasta toimimaan haluamallaan tavalla. Pyritään kokonaisvaltaisesti auttamaan asiakasta. Voidaan käydä läpi elämän eri osa-alueita: tekemisen ja levon tasapaino, sosiaaliset suhteet ja terveellisen ravinnon merkitys. Opetellaan tarvittaessa yhdessä uusia ajattelu- ja toimintatapoja. Sielunhoitoterapiassa mietitään yhdessä, mistä ongelmat juontavat juurensa ja pysähdytään kuulostelemaan tunteita ja asioita ehkä lapsuudesta asti.  Sielunhoitoterapiassa käytetään myös psykologian keinoja asioiden käsittelyyn. Lisäksi on mahdollisuus monenlaiseen toimintaterapiaan, mm. kuvakorttien käyttäminen apuna, pienet esineet havainnollistamaan asioita, rentoutusharjoitukset, piirtäminen ym. Käyntikertojen välillä asiakas saa tehdä annettuja tehtäviä vapaaehtoisesti tai lukea kirjoja, jotka auttavat työstämään asioita.

Ensimmäisillä kerroilla mietitään yhdessä tavoitteita. Sielunhoitotapaamiset rakentuvat yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaisesti. Tapaamisen alussa sielunhoitoterapeutti siunaa tapaamisen ja lopussa rukoilee esiin tulleiden asioiden puolesta ja ne jätetään ns. Jumalan hoitoon. Asiakkaan ei tarvitse rukoilla, eikä välttämättä uskoa siihen. 

Sielunhoitoterapeutti välittää parhaimmillaan Jumalan rakkautta ja hyväksyntää, asiakas voi kokea tulleensa hyväksytyksi, kuulluksi ja ymmärretyksi. 

Oman elämän haasteellisia aikoja ei pidä vähätellä, eikä ajatella, että joku muu tarvitsee enemmän apua kuin itse. Arkipäivän sielunhoitoa voi tapahtua myös ystävien keskuudessa, mutta silloin voi ihmiselle jäädä kokemus, että hänen asioitaan vähätellään tai ei huomioida.

Sydämelläni on halu auttaa. Kaipaatko tukea, lohdutusta, kuuntelijaa. Ota yhteyttä minuun.

Koulutukseni Iso-Kirja Opistolla: 1v Raamatunopiskelu, 2v pastoraalisielunhoito-opiskelu, 1v sielunhoitoterapia. Lisäksi olen lastenohjaaja, luonnonvaratuottaja ja leipuri. Muut koulutukset: luonnonmukainenterveydenhoito- ja hierontakurssit.

Marjo Keränen

 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.